PoortPret

Voor echo’s op eigen verzoek kun je in de zwangerschap bij PoortPret terecht. Onze gekwalificeerde echoscopistes zorgen voor een bijzondere ervaring met je ongeboren kindje. Op ons echoapparaat maken wij de mooiste beelden. Daarnaast ontvang je de beelden en filmpjes gelijk op je telefoon. Zo kan je ze direct delen met wie je maar wilt.

Aanbod echo’s

Vroege echo

De echo duurt 15 minuten en kost €39,00

Vanaf 7 weken zwangerschap kun je bij ons terecht voor de allereerste echo. Samen met de echoscopist kijken we bij deze echo of er een hartje klopt. Vanaf 8,5 week kunnen we ook zien hoe ver je zwanger bent. Zo’n eerste echo is en blijft een spannend moment voor jullie!

2D echo

De echo duurt 15 minuten en kost €39,00
Het is ook mogelijk om langer van uw kindje te genieten. Deze 2 D echo duurt 30 min en kost € 65,-.

Je buik wordt steeds groter, als zwangere vrouw voel je je kindje bewegen. Het maakt je nieuwsgierig. Hoe zal je kindje eruit zien en wat doet hij/zij in de buik. Met de echo is het mogelijk een kijkje te nemen. Ook je partner, familie en vrienden kan je op deze manier laten meeleven. In een ontspannen sfeer beleef je deze echo bij PoortPret. Bij een 2D echo zie je bewegende zwart-wit beelden zonder diepte. De termijnecho, 13 wekenecho en 20 wekenecho zijn ook 2D echo’s.

3D/4D echo

De echo duurt 45 minuten en kost €119,- .

Bij deze echo zie je bewegende beelden met diepte. De beelden zijn in kleur. Alle bewegingen zijn zichtbaar. Als het kindje met zijn of haar gezichtje goed in beeld is kan er een mooie video van gemaakt worden. Op de video zie je jullie kindje dan live bewegen. Deze echo duurt 45 minuten. Je krijgt de beelden en filmpjes direct op je telefoon, zodat je ze met iedereen kan delen. Natuurlijk ontvang je de mooiste foto uitgeprint op fotopapier.

De beste tijd voor een 3D/4D echo is tussen 24 en 30 weken. Tot 22 weken is het mogelijk om een foto te maken waarop je kindje helemaal zichtbaar is. Na deze tijd worden er foto’s en filmpjes gemaakt van een gedeelte van het kindje.

Geslachtsbepaling

De echo duurt 15 minuten en kost €39,00. Is er sprake van een tweeling, dan duurt de echo 30 min en betaalt u € 79,-.

Vanaf 14 weken kun je een geslachtsbepaling laten maken. Hierbij kijkt de echoscopiste of het een jongetje of een meisje wordt. Eventueel kan ze de uitslag in een gesloten envelop meegeven zodat je deze op een speciaal moment kunt openmaken.

Wij verkopen leuke artikelen om het geslacht op een bijzondere manier bekend te maken! Zoals confettiproppers en ballonnen. Wil je meer informatie? Vraag het dan aan de echoscopiste of de assistente.

Veelgestelde vragen

Krijg ik van alle echo’s ook foto’s mee naar huis?

Dat klopt, er worden een aantal foto’s digitaal naar je verzonden per sms, maar je krijgt ook een aantal foto’s mee naar huis, zodat je ze aan vrienden of familie kunt laten zien.

Hoe moet ik betalen?

De voorkeur heeft om de QR code te scannen of met PIN te betalen. Wanneer de echo is gemaakt, kan je betalen bij de assistent.