Scholing

VC de Poort organiseert en faciliteert scholingen op aanvraag van Verloskundigen van Coöperatie Leiden e.o. (LEO). De meeste scholingen zijn toegankelijk voor alle geboortezorg-medewerkers. Op aanvraag worden In Company trainingen verzorgd. Voor alle scholingen wordt accreditatie verleend door de beroepsverenigingen.

Voorbeelden van trainingen en cursussen

  • PBorstvoedingscursus
  • PBorstvoedingscursus
  • PBorstvoedingscursus

%

Your Title Goes Here

%

Your Title Goes Here

Sonoschool

Sonoschool is een CRKBO gecertificeerd opleidingscentrum dat stagiaires en AIOS Gynaecologie in Zuid-Holland Noord traint op het gebied van echografische prenatale screening. SonoSchool is een uniek initiatief en opgericht door Verloskundig Centrum De Poort.

LEO

LEO is een samenwerkingsverband tussen 12 verloskundigenpraktijken in Leiden en omstreken. Zij bundelen hun krachten en zijn hierdoor in staat de beste zorg te bieden op het gebied van preconceptie, anticonceptie, zwangerschap, echoscopie, bevalling en nazorg.

Ontwikkel jouw kennis

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Neem contact met ons op

Bel ons

071-5657575

Email ons

info@vcdepoort.nl

Locatie

Rijnsburgerweg 10
2333 AA Leiden